

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Новата услуга „Сканирай и поръчай“ веднага привлече вниманието на клиентите
Павлин Димитров разкри каква е тайната на вкусното ястие, ще готви пред гостите на жив огън
Поднесете Вонголе по украински в компанията на бяло вино
Невероятна идея за вечеря
Фестивалът започва на откритата сцена на лодкостоянката в „Крайморие“ от 20:00 ч на 20 август
Луди миди, мидена супа, миди по моряшки и миди по бургаШки са само част от вкусните изкушения, които ви очакват
Интересната програма е част от лечебно-вълшебния фестивал на билките - Биле фест
Ако няма откъде да си купите пресни миди днес, за да си приготвите и опитате тази морска вкусотия, решението за вас е на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Средиземноморски ресторант Салини
Атрактивното събитие ще популяризира българските биопродукти